Fotografie: Renate Bleijenberg-van Leeuwen

ZON   11:30   Almere | Fijn Besnaarde Stemmen

26 JUN 2022 Floriade


ZAT   15:00   Bergkerk, Deventer | Fijn Besnaarde Stemmen

09 JUL 2022 Zaterdagmiddagconcerten Deventer


VRIJ   20:30   Goede Rede, Almere  | Fijn Besnaarde Stemmen

10 FEB 2023 Goede Rede concertenProgramma Folksongs:

 

GEANNULEERD - WORDT VERPLAATST

 

Ervaar de seizoenen: diner en muziek bij Buitenplaats Beeckestijn

Diner vanaf ca. 18:00, Concert 20:30

Op 1 september zingen de zangers van Hollands Collectief en top-harpiste Veronique Serpenti op de unieke locatie Koetshuis-Zuid op Buitenplaats Beeckestijn. Voorafgaand aan het concert kun je genieten van het Chef's menu, bestaande uit 3 gangen in Brasserie Beeckestijn. De chef's van Brasserie Beeckestijn zijn ware kunstenaars op het bord. Zij stellen elke maand een Chef's menu samen waarbij zij inspelen op het seizoen. Daarbij letten ze niet alleen op de smaakcombinatie, zij kijken ook naar de kleuren en zo ontstaat er een schilderij op het bord.

Na dit heerlijke diner worden de seizoenen bezongen door Hollands Collectief en harpiste Veronique Serpenti in prachtige liederen van o.a. Edward Elgar, Benjamin Britten en Gustav Holst. Na de pauze klinkt liederencyclus ‘de Liermolen’ van Vic Nees over de molens en haar bijbehorende liefdesaffaires. 

Geniet van een tong- en oorstrelende avond!

Dieetwensen kunt u doorgeven via onderstaande contactgegevens. In de brasserie staan zowel lage als halfhoge tafels met comfortabele kruk. Wanneer de halfhoge tafel bezwaarlijk is kunt u dat tevens via onderstaande contactgegevens doorgeven. 

Brasserie Beeckestijn

Rijksweg 130

1981 LD Velsen-Zuid

T: 0255 760 002

E: info@brasseriebeeckestijn.nl

Betaling via iDEAL, de bevestiging per email is uw entreebewijs. Als geen gebruik wordt gemaakt van een gekocht ticket, vindt geen restitutie plaats.